Menjadorasa Marieta disposa d’una sala menjador, diferenciada en cinc zones, mitjançant elements decoratius que a la seva vegada els bateja: Mirall, Pedrera, Roma, Coberta i Costa.

Mirall: Aquesta zona és la primera que trobarà només entrar al Restaurant. Diferenciada de la resta pel mirall que la presideix a mode de pissarra informativa dels plats de temporada i novetats del dia.

Pedrera: A la dreta, front la zona del mirall, trobem la pedrera. S’identifica clarament per l’empedrat decorat amb estris de pagès recuperats de masies catalanes.

Roma: Resulta molt atractiva per l’atmosfera d’intimitat i recolliment que creen els còmodes bancs d’aire modernista.

Coberta: Sota una enorme coberta de fusta quinze taules ocupen el centre del menjador. Voltant aquesta zona es troben talles de fusta policromada de pobles i personatges destacats.

Costa: Gust a mar per les finestres que donen a la badia de Roses, entre Llançà i El Port de la Selva, a vista del monestir de Sant Pere de Rodes (pintura realitzada seguint la línia marítima).

estaquem també fotografies de principis del segle XX de Girona, eines i utensilis típics de les antigues cases de pagès catalanes. Descobriran un antic pou i una de les escultures realitzada per Lorenzo Quinn i utilitzada a mode de sortidor de cervesa.

Nota Legal         Política de Reserves         Mapa Web