Els Pirineus

l Pirineu de Girona trobareu tots els colors del verd: el verd misteriós i profund de les aigües dels llacs, el verd suau i acollidor dels camps i els prats, el verd valent de les masses arbrades que s’enfilen muntanya amunt...

l Pirineu de Girona, ens parla de natura, de vida i de paisatge. Entre el seu contorn ha nascut un esperit autèntic i acollidor que és capaç d’inspirar tota una cultura de muntanya basada en l’honestedat, la pau i el respecte per les coses i les persones. Gràcies a aquest respecte que avui encara ens és possible refer els camins medievals, de poble en poble i de monestir en monestir, a través de la Ruta del Romànic, amb cites tan inexcusables com Ripoll o Sant Joan de les Abadesses.
es del cap de Creus, i a mesura que avancem cap a occident, la neu va esdevenint, a l’hivern, l’eix principal de la nostra ruta: les estacions d’esquí alpí de Vallter, a Setcases, la de Núria, situada en l’indret del monestir del mateix nom, la de Masella i la de La Molina, juntament amb l’estació d’esquí de fons de Guils Fontanera, componen, avui, una de les propostes més atractives del sud d’Europa pel que fa a la pràctica d’esports d’hivern.

Per més informació:
www.costabrava.org
Patronat de Turisme Costa Brava Girona 972 20 84 01

Nota Legal         Política de Reserves         Mapa Web