La Vall de Núria

all de Núria és tot l’any un bon lloc per gaudir de l’esplèndid entorn natural i és l’única estació de muntanya a la qual s’arriba només amb tren cremallera.

l’hivern, és un indret idoni per a la pràctica i l’aprenentatge de l’esquí. Té 10 pistes de diferents nivells amb una superfície esquiable de més de 17 hectàrees i disposa de 4 remuntadors. És un lloc idoni per a anar-hi tota la família per les seves dimensions ideals, l’ambient acollidor i les instal·lacions especials per als més menuts, com són el Telebaby, el Parc de Neu (que organitza activitats per a nens de 3 a 10 anys) i la Pista de Trineus. A més, es poden realitzar itineraris amb guies de diferents graus de dificultat tant en esquí de muntanya com amb raquetes de neu.
mb l’arribada del bon temps, Vall de Núria adapta les seves activitats i serveis a fi d’oferir les millors possibilitats turístiques a tots aquells que vulguin passar les seves vacances a la muntanya. És una bona ocasió per fer múltiples activitats, com són: excursions i ascensions a peu amb guia, passejades a cavall o en poni, tir amb arc, minigolf, passejades amb canoes o barca pel llac.

a vall de Núria està situada al Pirineu oriental, a 2.000 metres d'altitud, i està envoltada de cims que freguen els 3.000 metres, en un ampli amfiteatre de suaus vessants en què el silenci i la pau són els protagonistes.

Per més informació:
www.valldenuria.cat
Telèfon atenció al client 972 73 20 20

Nota Legal         Política de Reserves         Mapa Web